VZW Samen

kerstfeest 2012

Terwijl thuis de soep en de kalkoenen hun gaartijd kregen, verzorgden een 50-tal vrijwilligers onder leiding van bezieler en duiveltje-doet-al Nadine Sertijn een prachtig en bezielend feest voor alleenstaanden.

Ruim 230 Buggenhoutenaars schoven op maandag 24 december om 12 uur aan voor wat een feest vol warmte, gebabbel en begeestering werd.

10 jarig jubileum

Nadine Sertijn was dan ook niet weing trots om te vermelden dat deze feestnamiddag reeds voor de tiende opeenvolgende keer werd ingericht door de vzw Samen. En deze vzw zorgt dan ook weer ieder jaar voor een prachtige realisatie: van 's morgens staat men met man en macht in de keuken, de genodigden worden thuis opgehaald (en 's avonds natuurlijk ook weer naaér huis teruggevoerd), de zaal wordt in orde gezet en versierd (het Buso Spectrum leent zich uitstekend voor dit 'open feest').

Wanneer ieder dan een plaatsje gekregen heeft en geniet van het samenzijn, krijgen ze een glaasje aangeboden om daarna alle culinaire registers open te trekken. Ondertussen waren er ook optredens voorzien.

Wat wij zagen, was een grote groep mensen die genoten om eens met anderen samen aan een tafel te kunnen zitten, om eens te kunnen praten onder het eten, vrijwilligers met een hart op de juiste plaats die anderen op de vooravond van kerst op de voorgrond lieten treden.

Bron: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=BLDMO_20121226_001&pid=2168358/

kersttafel

kerst genodigde

kerstfeest

Meer Foto's : https://picasaweb.google.com/100003715768913307962/Kerstfeest/

kerstfeest 2011

Tijdens ons jaarlijkse kerstfeest mochten we dit jaar meer dan 230 alleenstaande en minderbedeelden trakteren op een kerstdiner. Dit driegangenmenu bevatte als voorgerecht een witloofsoepje en als hoofdgerecht de traditionele kalkoen en om af te sluiten een desertbordje. Met een optreden van "Juul Kabas" en de kerstman die voor iedereen pralines meebracht, konden we spreken van een onvergetelijke namiddag.